Formandens beretning 2018

Af Simon Vittrup Olsen den 1. marts 2019

Formandens beretning 2018

Fodboldåret 2018, har modsat 2017 været et rigtig godt år, hvor vi har øget antallet af medlemmer på stort set alle vores hold. Vi forsøgte med et samarbejde med IF62 Dalmose, som havde endnu større udfordringer end os. Samarbejdet med at træne engang hos dem, og engang hos os lykkedes aldrig helt efter planen, vi stoppede samarbejdet efter foråret, vi overtog nogle spillere, fandt selv et par nye trænere og så gik det bedre. Det var i U9-U10 som vi fik op at kører igen. Ellers fik vi de helt små U5-U6 drenge op at kører for alvor, de har prøvet at spille rigtig kamp for første gang så det er jo stort. Vi har også fået fodbold-piger, da der var nogle forældre der tog initiativ, desværre har der været skiftevis 3 trænere på, men pigerne vil rigtig gerne, så det er super godt, især med forældre-opbakningen som virkelig gør en forskel.


Et kæmpe arrangement vi havde var storskærm som vidste VM-kampen Danmark og Peru på sportspladsen. Det var en stor dag i Sørby. Der var masser af underholdning for alle: Stævner for alle vore ungdoms-hold, boldkunstneren Brizze som kom forbi og tryllede og skrev autografer. Der var oppustelig bordfodbold også for voksne, det var faktisk ret svært men sjovt. Salg af øl og pølser. En rigtig hyggelig dag . Tak til Anders for dit initiativ.


De store U12-U13 drenge har igen været på en stor Hollandstur i påsken, virkelig noget der giver et godt sammenhold.
På voksensiden har vi stadig damehold og veteraner på herresiden i 8-mands. Det grå guld er still going strong, og her er 3. halvleg efterhånden mere og mere vigtig!!


Til sidst holdte vi for en måned siden comeback på vore velkendte Weisleder Cup. Efter 3 års pause prøvede vi igen , dog kun på senior og oldboys siden. En kæmpe-succes med 24 hold og indendørs fodbold fra kl. 18 til 1.30. Stegt flæsk og persillesovs og lidt til ganen var slet ikke forkert!!


Tak til vores hovedsponsor Spar Nord, samt Sir Brian og Weisleder. Tak til alle vore frivillige trænere, tak til bestyrelsen, især tak til Flemming Rosenkilde som efter 5 år har valgt at stoppe, vi har fået 3 nye ind: Simon, Nikolaj og Karina, så for første gang i 20 år har vi fået suppleanter i bestyrelsen.


Tak til Flemming Rosenkilde

Efter 6 år i Sørby fodbolds bestyrelse, de sidste 4 som ungdomsformand. Har Flemming Rosenkilde valgt at stoppe i bestyrelsen. Han har med sit venlige sind og positive facon haft en god indflydelse på fodbolden i Sørby. Han har aldrig været bange for at hjælpe både til marked, Weisleder Cup og ikke mindst de store fodboldafslutninger for børnene vi har haft igennem årene. Vi siger fra Sørby fodbold tak for indsatsen Flemming

Sørbymagle IF Fodbold

Kirkerupvej 16, 4200 Slagelse