Frivillig træner til pigefodbold i Sørbymagle IF søges

Af Simon Vittrup Olsen den 24. marts 2019

Da vores nuværende træner for vores pigehold er nødsaget til at stoppe til sommer, grundet flytning, søger vi en ny træner til vores piger.

 

Holdet er startet i januar 2018 og dækker årgangene 2007-2010. De er i en rigtig god udvikling og udgør pt. omkring 15 spillere. Holdet har ligeledes en hjælpetræner, som fortsat vil være på holdet og som på nuværende tidspunkt deltager ved træning en gang om ugen.

 

Vi søger en person, som har lyst til at træne pigerne fremadrettet både udendørs og indendørs og som kan se sig selv i nedenstående profil:

- Du skal elske at have med børn og unge at gøre

- Brænder for at udvikle børn og unge igennem fodboldtræningen

- Have egenskaber til at kunne flytte pigerne fodboldmæssigt

- Har lyst til at tage til kampe, stævner m.m.

- Have lyst til at uddanne og udvikle dig som træner

- Er indstillet på at træne to gange om ugen i udendørssæsonen

- Er indstillet på at træne indendørs en gang om ugen i vintersæsonen og ligeledes træne udendørs en gang om ugen i denne periode

 

Det er ikke et krav at du har nogen fodboldrelateret kurser, men vi forventer at du er frisk på at tage forskellige kurser under DBU, DGI og fra øvrige steder. Kurserne vil blive finansieret af fodboldafdelingen, så du skal blot være villig til at ofre din tid.

 

Det er en fordel hvis du selv er eller har været fodboldspiller, men det er ikke et krav. Vi ønsker en træner, som har tiden og lysten, til at give pigerne en god oplevelse med træningen og som kan sørge for at de har det sjovt. Den nuværende træner stopper til sommer, hvorfor vi helst ser at den nye træner kan starte snarest muligt eller efter aftale.

 

Synes du at ovenstående lyder som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt meget gerne træneransvarlig Maiken Søborg på tlf.nr.: 23 98 97 56 eller mail: soerbyfodbold@gmail.com

Sørbymagle IF Fodbold

Kirkerupvej 16, 4200 Slagelse