Glædelige nyheder for miniputterne!


Af Maiken Søborg den 11. august 2018

Jeg har netop fået besked om, at Peter som har vores U6/U7 hold, vil starte miniput-holdet op! Der bliver derfor alligevel mulighed for at de 2-4 årige kan komme og spille fodbold en gang om ugen.


Det vil foregå hver onsdag kl. 16.30- ca. kl. 17.30 og her er en lille forsmag på, hvad de unge fodboldspillere kan se frem til:

________________________________________________________


På onsdag skal Sørbymagles fodboldbørn på SAFARI.


Det betyder, vi skal en tur ud på Afrikas savanne (ligesom i ”Løvernes garde” – den med Kion, Bunga og hans venner. Kender I den?). Der er varmt og tørt og ikke så mange buske og træer, men nede ved vandhullet samles alle dyrene for at drikke og bade. Rovdyrene spiser andre og mindre dyr, mens planteæderne lever af planter og blade.


Vi skal prøve at lege, at vi er nogle af de forskellige dyr. Vi skal f.eks. lege tørstige flodheste, være antilopper på flugt fra løver og en masse andre af savannens dyr, ligesom vi skal "fotografere" alle dyrene.


Det er for alle børn (og en forældre) i alderen 2-4 år, som godt kan lide at lege sammen. Hvis du kender nogen, som du gerne vil have med på safari, så tøv ikke med at invitere dem til begivenheden.

________________________________________________________


Peter vil sammen med Martin fortsat træne U6/U7-drengene samtidig med miniputterne.


Vi ser frem til at se en masse miniputter på boldbanerne ved Sørbyhallen.


På bestyrelsens vegne

Maiken

Sørbymagle IF Fodbold

Kirkerupvej 16, 4200 Slagelse