Sørbymagle IF inviterer til åben motionsfodbold

Af Simon Vittrup Olsen den 14. august 2019

Anledningen er den nationale Fodbold Fitness-uge, hvor voksne landet over giver motionsfodbolden et skud. Alle kan være med både mænd og kvinder. Det gælder både tidligere spillere, og dig der aldrig har rørt en fodbold før.


Onsdag den 4. september fra klokken 19.00 er det muligt for alle, både mænd og kvinder, at prøve kræfter med motionsfodbold. Det sker, når Sørbymagle IF inviterer alle over 14 år og på alle niveauer til en gratis træningstime med motionsfodboldholdet ved Sørbyhallen.


”I Sørbymagle IF synes vi, at der skal være noget for alle uanset ens alder og niveau. Derfor startede vi i foråret motionsfodbold op for alle over 14 år. Alle er velkomne og alle kan være med – uanset køn og niveau. Det er ligegyldigt, om man har prøvet at spille fodbold før eller ej, og holdets holdleder, Simon Olsen, står klar til at tage godt imod alle, der møder op på dagen. Vi håber, at så mange som muligt vil kigge forbi til en sjov aften med sved på panden, så tag endelig venner, familie, naboer eller kolleger under armen,” siger Simon Olsen


Det er ikke nødvendigt at investere i fx fodboldstøvler – der kan sagtens spilles i almindelige kondisko. Det kræver heller ikke særlige forudsætninger – eller god form – at være med.


Arrangementet afholdes som en del af Bevæg dig for livet-fodboldsamarbejdet mellem DGI og DBU, der har som mål at få endnu flere voksne til at afprøve fodbold som motionsform.

Sørby Fodbold

Kirkerupvej 16, 4200 Slagelse