Ny i klubben

Kære nye medlem

Vi håber du du ville falde godt til i vores klub, dit medlemskab er med til at gøre vores fodboldklub til en aktiv klub, hvor vi hele tiden bestræber os på at være nytænkende og en klub med spillerne i fokus.

Hvis du endnu ikke har haft din første fodboldtræning kan du finde din nye fodboldtræner her: Trænere og holdledere. Træneren kan f.eks. informere dig om hvornår holdet træner, samt aftale med dig hvornår du kan møde til fodboldtræning 1. gang.

Du kan også finde klubbens træningstider her: Træningstider og baneoversigt. Nye spillere har tre prøvegange, hvor de kan prøve fodbold af og se om det er noget for dem, inden der er krav om indmeldelse i klubben. Er du i tvivl om hvilket hold du skal spille på eller har andre spørgsmål så kontakt bestyrelsen her: Bestyrelsen og udvalg.

På alle ungdomsholdene benyttes KampKlar. KampKlar er et gratis online værktøj som hjælper trænere/holdledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på holdene. Du kan få mere info om KampKlar og finde de enkle holds KampKlar her: KampKlar.

I Sørby Fodbold bruger vi det online betalingssystem Conventus til indbetaling af kontingent for alle vores hold. Du kan finde vores kontingent og link til Conventus her: Kontingent.

I juli 2019 fik vi vores egen webshop, her kan du køb forskellingt træningstøj med vores logo, den kan du finde her: Shop.

Det forventes at man som medlem/forældre til ungdomsmedlemmer deltager aktivt i klubbens dagligdag og virke. Det kunne fx. være som chauffør til kampe, som dommer, som hjælper til forskellige arrangementer eller noget helt fjerde.

Vi er selvfølgelig også på de sociae medier, du finder os her: Facebook og Instagram.

Kommende aktiviteter i Sørby Fodbold

• 26. oktober 2019: Opstart af indendørs
  • 2. november 2019: Fodboldafslutning
  • 28.-31. december: Fyrværkerisalg på Brugsens parkeringsplads