Sørbymarked 2019

Som altid skal afdelingerne i Sørbymagle IF skaffe frivillinge til Sørbymarked, det gælder derfor også for fodbold afdelingen.

I år skal fodbold afdelingen skaffe frivillige til følgende steder:


Skraldeholdet på Sørbymarked er den måde børn og unge bedst muligt kan hjælpe på. En vagt er to timer. Hvor man går sammen med 3 andre og Anders Sørensen som er ansvarlig for skraldeholdet.


Markedgrillen som ligger ved siden af informationen (Siffen) er nok den største madbod på Sørbymarked og der er mange forskellige opgaver, så der er noget for en hver.


Forsyningen er stedet hvor Sørbymarked har sit lager, hvorfra de levere de ud til de forskellige boder marked er ansvarlig for.


Ølvognene er placeret rundt omkring på markedspladsen, hvor fra der bliver solgt forskellige drikkevare. Man skal være fyldt 18 år.


BBQ-grillen mere info kommer senere


Der er en del andre foreninger, der står i kø for at hjælpe og dermed få en del af overskuddet, så det er derfor vigtig, at vi selv, er så mange som mulig, der støtter op omkring vores idrætsforening, så pengene går til vores ungdomsafdelinger i Sørbymagle idrætsforening.

Vagter

Klik på boksene og se hvilke vagter der er ledige de forskellige steder. Udfyld de ledige vagter for at tage en vagt.

Sørbymagle IF Fodbold

Kirkerupvej 16, 4200 Slagelse