Frivillig ansvarlig

En vigtig del af vore fodboldklub er alle de frivillige og dem er vi meget taknemlige for. En af de vigtige opgaver er at vi har nok hænder til de opgaver vi måtte have i løbet af året. Din opgave som frivillig ansvarlig er at skaffe hjælpere til vores arrangementer i måtte have i løbet af året. Det kan fx. være arrangementer som Sørby Marked, fyrværkerislag, sidde ved dommerbordet til indendørsstævner, omdeling af flyvers i og omkring Sørby, dommer til 3- og 5-mandsstævner og lignende aktiviteter.

 

Ligeledes er vi at kigge på hvordan vi kan gøre det mere attraktivt at hjælpe til disse ting. Derfor skal du i samarbejde med vores bestyrelse, være med til at udvikle et system som kan gøre det aktrativt at hjælpe til i klubben. Derefter vil det være din opgave at stå for det system.

 

Lyder ovenstående som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte vores formand Brian Christensen på tlf.: 28 59 02 58 eller mail: bdvc1987@gmail.com.


Hvem er Sørby Fodbold?

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.300 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, gymnastik, hockey og fodbold. I Sørby Fodbold er vi lidt omkring 100 medlemmer hvilket gør os til den 6 største fodboldklub i Slagelse kommune. De sidste 3 år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med bl.a. et pigehold, dame- og herresenior og motionshold. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, udlandsture, Store Kampdage, Superligakampe, fyrværkerisalg, en del af Vestsjællands største kræmmermarked og meget mere.