Årgangs ansvarlige

I Sørby Fodbold er vi i gang med at sætte vores organisation mere i system og fordele de opgaver der er i klubben ud på flere personer, så den enkelte frivillige skal bruge mindre tid på de opgaver man laver i klubben.

 

Vi søger derfor nu efter nogle årgangs ansvarlige til at være et bindeled mellem holdene og bestyrelsen. Derudover vil du være en del af vores sportslige udvalg som er endnu en ny ting vi har valgt at oprette. Her sidder alle årgangs ansvarlige sammen med vores sportslige ansvarlige fra bestyrelsen. I udvalget snakker vi om hvad der sker på holdene og hvad der skal ske i fremtiden. Det vil også være her vi planlægger fodboldafslutningerne, kampdage osv.

 

Som årgangs ansvarlig får du ansvaret for en gruppe af hold der enten køns- eller aldersmæssigt hænger sammen. Din opgave vil være at hjælpe trænerne hvis de har nogle problemer på holdet og at sørger for at sikre at der er medlemmer og trænere nok på de hold du er ansvarlig for. Derudover handler din opgave om at kommunikere videre til bestyrelsen hvad der rører sig på holdene og informere SoMe gruppen med de aktiviteter der sker på holdene. Opgaven er ikke noget du står alene med. Udover det sportslige udvalg vil man også kunne gøre brug af de andre frivillige vi har i klubben fx. den markedsførings ansvarlige og SoMe gruppen som kan hjælpe med rekruttering af medlemmer og trænere. Derudover vil den sponsor ansvarlige kunne hjælpe med at søge fonde til ture og bestyrelsen vil kunne hjælpe hvis der er en større opgave der kræver flere hænder.

 

I Sørby Fodbold vil vi for dit arbejde gerne give dig og din husstand gratis kontingent i vores klub og en tøjpakke, så længe du hjælper os med arbejdet på vores hold. Derudover har du adgang til at gøre brug af vores sæsonkort til både Slagelse B&I og Brøndby IF og adgang til vores store database af relevant litteratur, øvelser og nyttige links.


Lyder ovenstående som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte vores sportslige ansvarlige Simon Vittrup Olsen på tlf.: 29 84 11 97 eller mail: svo@sorbyfodbold.dk.


Hvem er Sørby Fodbold?

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.200 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, gymnastik, hockey og fodbold. I Sørby Fodbold er vi omkring 150 medlemmer hvilket gør os til den 6 største fodboldklub i Slagelse kommune. De sidste 3 år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med bl.a. et pigehold, dame- og herresenior og motionshold. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden, vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, udlandsture, Store Kampdage, Superliga kampe, fyrværkerisalg, en del af Vestsjællands største kræmmermarked og meget mere.


I Sørby Fodbold vil vi gerne være en stærk breddeklub i området, som kan tilbyde hold til alle piger, drenge, kvinder og mænd. Vi ligger stor vægt på det sociale og at alle skal have det godt, når de er en del af vores klub.

Bestyrelsen

med en sportslig ansvarlig

Sportsligt udvalg

med den sportslige ansvarlige som udvalgsformand og årgangs ansvarlige som medlemmer

Årgangs ansvarlig

Børn U3 - U7

Hold

Hold

Årgangs ansvarlig

Piger U8 - U13

Hold

Hold

Årgangs ansvarlig

Damer U14 - senior

Hold

Hold

Årgangs ansvarlig

Drenge U8 - U15

Hold

Hold

Hold

Hold

Årgangs ansvarlig

Herre U17 - veteraner

Hold

Hold

Hold