Sponsor ansvarlig

Som sponsor ansvarlig er du en del af vores bestyrelse. Din primære opgave bliver at stå for vores sponsorarbejde. Det handler om at sørger for at lave sponsoraftaler, udvikle vores sponsorpakker, forlænge sponsoraftaler, finde nye sponsorere og passe og pleje vores relation til nyværende og kommende sponsorere. Derudover vil du skulle lede efter fonde der vil støtte os og skrive ansøgninger til dem.

 

I Sørby Fodbold vil vi for dit arbejde gerne give dig og din husstand gratis kontingent i vores klub og en fuld tøjpakke, så længe du hjælper os med vores sponsor arbejde. Derudover har du adgang til at gøre brug af vores sæsonkort til både Slagelse B&I og Brøndby IF.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om opgaven så er du meget velkommen til at kontakte vores formand Brian Christensen på tlf.: 28 59 02 58 eller mail: bdvc1987@gmail.com.


Hvem er Sørby Fodbold?

Sørby Fodbold er beliggende lidt syd for Slagelse i Sørbymagle, en by på omkring 1.100 indbyggere. Vi er en del af Sørbymagle Idrætsforening med over 1.300 medlemmer bl.a. fordelt mellem eSport, gymnastik, hockey og fodbold. I Sørby Fodbold er vi lidt omkring 110 medlemmer hvilket gør os til den 6 største fodboldklub i Slagelse kommune. De sidste 3 år har vi haft en god vækst af hold og medlemmer med bl.a. et pigehold, dame- og herresenior og motionshold. Ligesom vi er i stor vækst på medlemssiden vækster vi også meget i aktiviteter. Med stort indendørsstævne, udlandsture, Store Kampdage, Superligakampe, fyrværkerisalg, en del af Vestsjællands største kræmmermarked og meget mere.