Fodboldafslutning 2018


Fredag den 26. oktober afholdte Sørbymagle IF - fodbold traditionstro fodboldafslutning for alle klubbens ungdomshold.

Omkring 100 spillere og forældre var mødt op til en hyggelig aften i fodboldens tegn.

Ungdomsformand Flemming Rosenkilde bød velkommen til Flæskesteg med tilbehør eller Spagetti med kødsovs.

Da maden var spist og spillerne løb og spillede bold i modsatte ende af hallen har det tid til det officielle program med kåringer.

På det yngste hold U6-U7 drenge der startede op i foråret og som trænes af Peter og Martin Skovgaard er spillerne så god at de alle fortjente en pokal.

U8-U9 drengene trænes Jens og Martin Nielsen, de fortalte om et godt kammeratskab, og at dem som er stoppet har savnet det så meget at de igen er startet.

U9-U11 piger kom Jack som startede holdet i foråret og som havde dem til starten af efteråret og fortalte om at hvis man gør sig umage og bruger meget tid på det kan man nå langt. Sofie og Tilde blev kåret til henholdsvis årets fighter og årets spiller.

Fodboldklubbens nyeste hold U10-U12 drenge der til daglig trænes af Haris og Fatih har fået samlet en del spillere. Haris og Fatih havde desværre ikke mulighed for at være tilstede, men de havde givet Maiken et par ord til drengene. Alexander og Gustav blev kåret til årets spiller og årets fighter.

Det sidste hold i ungdomsafdelingen U13-U14 drenge trænes af Claus Serup, Ruhne og Marcus. Her blevder budt på armbøjninger historier fra deres hollandstur i foråret og fra forårs og efterårs turneringen. Til slut skulle årets fighter kåres her blev der sagt at han aldrig spiller en hel kamp, ikke fordi han ikke kan, men simpelthen fordi han er rødhåret. Årets spiller blev Philip.

Til sidst blev der budt på is til alle børnene.

På klubbens vegne ville vi gerne sige tak for en dejlig og uforglemmelig aften.

Og vi gør det selvfølgelig igen næste år.