U10 pigerne til DGI træningsdag den 8. april 2018

 

Søndag d. 8. april 2018 drog 8 af vores U10-pigespillere til Skælskør for at deltage i en træningsdag, arrangeret af DGI i samarbejde med de omkringliggende klubbers trænere.

 

Træner Jack stod klar i Skælskør til at tage imod pigerne og derfra gik startskuddet på en fantastisk dag fyldt med en masse fodbold, sjov og ballade, sammen med 92 andre glade og frisk fodboldpiger i årgangene U8-U11 var samlet.

 

Dagen startede ud med træningsøvelser om formiddagen, derefter frokost i det rigtig gode vejr og efterfølgende blev alle pigerne delt ud i hold og så blev der spillet kampe. Dagen sluttede af med sparkekonkurrence, hvor det gjaldt om at ramme overlæggeren på et mål.

 

Efter fællesbillede og opstilling for forældre, blev hele dagen sluttet af med kage og saftevand.

 

Det var tydeligt at se på pigerne, at de hyggede sig i de andre holds selskab og at de havde en rigtig god og lærerig dag.

 

Træningsdagen bar også aftale omkring træningskamp mod Skælskør med sig, hvilket pigerne ser meget frem til. Derudover er alle pigerne fra træningsdagen inviteret ind og se Ballerup Skovlunde spille kamp mod Brøndby. En oplevelse som vores U10-piger ser meget frem til.

 

Alt i alt en fantastisk dag i godt selskab af en masse andre klubber og deres pigehold. Stor tak til DGI for det flotte arrangement, som vi meget håber på, vil gentage sig.