Fyrværkeri katalog 2018

Af Simon Vittrup Olsen den 22. december 2018

Igen i år sælges der fyrværkeri på Dagli Brugsen Sørbymagle parkeringsplads.

 

I år har vi overtaget tjansen fra Sørbymagle Hockey Klub, som før har stået for salget med stor succes. I år har vi så fået mulighed for, med støtte fra hockeyafdelingen, at sælge fyrværkeri fra Dansk Fyrværkeri ApS.

 

I kan finde os på brugsens parkeringsplads den 27. - 30. december kl. 10 - 18 og den 31. december kl. 9 - 14, hvor vi vil sørger for at I kan skyde det nye år godt ind.

 

Her finder i vores katalog med alle vores vare.

Salg af fyrværkeri ved brugsen

Af Simon Vittrup Olsen den 05. december 2018

Igen i år sælges der fyrværkeri på Dagli Brugsen Sørbymagle parkeringsplads.

 

I år har vi overtaget tjansen fra Sørbymagle Hockey Klub, som før har stået for slaget med stor succes. I år har vi så fået mulighed for, med støtte fra hockeyafdelingen, at sælge fyrværkeri fra Dansk Fyrværkeri ApS.

 

I kan finde os på brugsens parkeringsplads den 27. - 30. december kl. 10 - 18 og den 31. december kl. 9 - 14, hvor vi vil sørger for at I kan skyde det nye år godt ind.

 

Brochure med gode tilbud kommer snart i din postkasse

Vi sørger bestyrelsesmedlemmer

Af Simon Vittrup Olsen den 23. november 2018

I Sørbymagle IF - Fodbold søger vi 1-2 bestyrelsesmedlemmer, fra næst kommende generalforsamling i starten af marts.


Hvis du er interesseret i at støtte op om dit barns fritidsinteresse, så er det nu du kan være med til at gøre en forskel.


Hvis du er interesseret eller gerne ville høre mere om bestyrelsesarbejde i Sørbymagle IF - Fodbold er du kontakte formand Brian Christensen på tlf: 28 59 02 58.

Weisleder Cup genopstår

Af Simon Vittrup Olsen den 12. november 2018

STOR NYHED

 

WEISLEDER CUP GENOPSTÅR

 

Fredag den 25. januar 2019 invitere Sørbymagle IF - Fodbold til indendørsstævne for senior og oldboys. Vi håber, vi ses til en hyggelig aften i fodboldens tegn.

Fodboldafslutningen 2018

Af Simon Vittrup Olsen den 27. oktober 2018

Fredag den 26. oktober afholdte Sørbymagle IF - fodbold traditionstro fodboldafslutning for alle klubbens ungdomshold.


Omkring 100 spillere og forældre var mødt op til en hyggelig aften i fodboldens tegn.


Ungdomsformand Flemming Rosenkilde bød velkommen til Flæskesteg med tilbehør eller Spagetti med kødsovs.


Da maden var spist og spillerne løb og spillede bold i modsatte ende af hallen har det tid til det officielle program med kåringer.


På det yngste hold U6-U7 drenge der startede op i foråret og som trænes af Peter og Martin Skovgaard er spillerne så god at de alle fortjente en pokal.


U8-U9 drengene trænes Jens og Martin Nielsen, de fortalte om et godt kammeratskab, og at dem som er stoppet har savnet det så meget at de igen er startet.


U9-U11 piger kom Jack som startede holdet i foråret og som havde dem til starten af efteråret og fortalte om at hvis man gør sig umage og bruger meget tid på det kan man nå langt. Sofie og Tilde blev kåret til henholdsvis årets fighter og årets spiller.


Fodboldklubbens nyeste hold U10-U12 drenge der til daglig trænes af Haris og Fatih har fået samlet en del spillere. Haris og Fatih havde desværre ikke mulighed for at være tilstede, men de havde givet Maiken et par ord til drengene. Alexander og Gustav blev kåret til årets spiller og årets fighter.


Det sidste hold i ungdomsafdelingen U13-U14 drenge trænes af Claus Serup, Ruhne og Marcus. Her blevder budt på armbøjninger historier fra deres hollandstur i foråret og fra forårs og efterårs turneringen. Til slut skulle årets fighter kåres her blev der sagt at han aldrig spiller en hel kamp, ikke fordi han ikke kan, men simpelthen fordi han er rødhåret. Årets spiller blev Philip.


Til sidst blev der budt på is til alle børnene.


På klubbens vegne ville vi gerne sige tak for en dejlig og uforglemmelig aften.

Og vi gør det selvfølgelig igen næste år.

Fodboldafslutning 2018

Af Simon Vittrup Olsen den 4. oktober 2018

Fredag den 26. oktober afholder Sørbymagle IF fodbold traditionstro fodboldafslutning for alle ungdomshold.

 

Afslutningen foregår igen i år i Sørbyhallen,

vi mødes til fællesspisning kl. 17.30.

 

I løbet af aftenen ville der være taler fra ungdomsformanden og trænerne. Og traditions tro kåres årets spillere.

Fælles klubbillede

Af Simon Vittrup Olsen den 13. september 2018

Mandag den 24. september kl. 18:00 skal vi i

Sørbymagle IF fodbold tage et fælles

klubbillede, med alle spillere på tværs af

alle holdene. Vi mødes på 8-mandsbanen,

længst væk fra hallen op af skoven

Træner til pigefodbold i Sørbymagle IF søges!

Af Maiken Søborg den 19. august 2018

Da vores nuværende træner for pigeholdet desværre er nødsaget til at stoppe, søger vi en ny træner til pigerne.


Holdet er startet i januar 2018 og dækker årgangene 2007-2010. De er i en rigtig god udvikling og pt. udgår holdet 10-12 spillere.


Vi søger en person, som har lyst til at træne pigerne fremadrettet og som kan se sig selv i nedenstående profil:


• Du skal elske at have med børn at gøre

• Brænder for at udvikle børn igennem fodboldtræningen

• Have egenskaber til at kunne flytte børnene fodboldmæssigt

•Har lyst til at tage til stævner, deltage i træningskampe m.m.

• Have lyst til at uddanne og udvikle dig som træner


Det er ikke et krav at du har nogen fodboldrelateret kurser, men vi forventer at du er frisk på at tage forskellige kurser under DBU og DGI. Kurserne vil blive finansieret af fodboldafdelingen, så du skal blot være villig til at ofre din tid.


Det er en fordel hvis du selv er eller har været fodboldspiller, men det er ikke et krav. Vi ønsker en træner, som har tiden og lysten, til at give pigerne en god oplevelse med træningen og som kan sørge for at de har det sjovt. Den nuværende træner vil gerne afløses snarest muligt, så opstart af ny træner skal ske hurtigst muligt.


Synes du at ovenstående lyder som noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Ved spørgsmål eller interesse for trænertjansen, er du velkommen til at kontakte fodbolds formand Brian Christensen på tlf.nr.: 28 59 02 58 eller mail: BDVC1987@gmail.com


På bestyrelsens vegne

Maiken Søborg

Glædelige nyheder for miniputterne!

Af Maiken Søborg den 11. august 2018

Jeg har netop fået besked om, at Peter som har vores U6/U7 hold, vil starte miniput-holdet op! Der bliver derfor alligevel mulighed for at de 2-4 årige kan komme og spille fodbold en gang om ugen.


Det vil foregå hver onsdag kl. 16.30- ca. kl. 17.30 og her er en lille forsmag på, hvad de unge fodboldspillere kan se frem til:

________________________________________________________


På onsdag skal Sørbymagles fodboldbørn på SAFARI.


Det betyder, vi skal en tur ud på Afrikas savanne (ligesom i ”Løvernes garde” – den med Kion, Bunga og hans venner. Kender I den?). Der er varmt og tørt og ikke så mange buske og træer, men nede ved vandhullet samles alle dyrene for at drikke og bade. Rovdyrene spiser andre og mindre dyr, mens planteæderne lever af planter og blade.


Vi skal prøve at lege, at vi er nogle af de forskellige dyr. Vi skal f.eks. lege tørstige flodheste, være antilopper på flugt fra løver og en masse andre af savannens dyr, ligesom vi skal "fotografere" alle dyrene.


Det er for alle børn (og en forældre) i alderen 2-4 år, som godt kan lide at lege sammen. Hvis du kender nogen, som du gerne vil have med på safari, så tøv ikke med at invitere dem til begivenheden.

________________________________________________________


Peter vil sammen med Martin fortsat træne U6/U7-drengene samtidig med miniputterne.


Vi ser frem til at se en masse miniputter på boldbanerne ved Sørbyhallen.


På bestyrelsens vegne

Maiken

Opstart af miniput-hold er desværre udskudt

Af Maiken Søborg den 5. august 2018

Da undertegnet har fået andre arbejdstider resten af året, kan jeg desværre ikke nå hjem og træne miniputter om mandagen.


Der arbejdes fortsat på at finde en anden, som kan tage holdet, men det bliver desværre ikke muligt at starte det op mandag d. 13.08. sammen med de øvrige hold.


Hvis man har et barn på 5 år, er der mulighed for at der er plads på U6/U7-holdet. Tag gerne fat i mig, hvis det er tilfældet, så undersøger jeg med trænerne.


Hvis du kender en eller selv har lyst til at træne de små fodboldspillere, så tag meget gerne fat i mig. Der er allerede et skræddersyet træningsprogram til aldersgruppen som kan følges, med en masse gode øvelser.


/Maiken