Ny i klubben

Kære nye medlem


Vi håber du du ville falde godt til i vores klub, dit medlemskab er med til at gøre vores fodboldklub til en aktiv klub, hvor vi hele tiden bestræber os på at være nytænkende og en klub med spillerne i fokus.


Hvis du endnu ikke har haft din første fodboldtræning kan du finde din nye fodboldtræner her: Trænere og holdledere. Træneren kan f.eks. informere dig om hvornår holdet træner, samt aftale med dig hvornår du kan møde til fodboldtræning 1. gang.


Du kan også finde klubbens træningstider her: Træningstider og baneoversigt. Nye spillere har tre prøvegange, hvor de kan prøve fodbold af og se om det er noget for dem, inden der er krav om indmeldelse i klubben. Er du i tvivl om hvilket hold du skal spille på eller har andre spørgsmål så kontakt bestyrelsen her: Bestyrelsen og udvalg.


På alle ungdomsholdene samt Herresenior benyttes KampKlar. KampKlar er et gratis online værktøj som hjælper trænere/holdledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på holdene. Du kan få mere info om KampKlar og finde de enkle holds KampKlar her: KampKlar.


I Sørby Fodbold bruger vi det online betalingssystem Conventus til indbetaling af kontingent for alle vores hold. Du kan finde vores kontingent og link til Conventus her: Kontingent.


I juli 2019 fik vi vores egen webshop, her kan du køb forskellingt træningstøj og andet udstyr med vores logo, du kan finde dnr her: Shop.


Det forventes at man som medlem eller forælder deltager aktivt i klubbens dagligdag og virke. Det kunne fx. være som chauffør til kampe, som dommer, som hjælper til forskellige arrangementer eller noget helt fjerde. Se mere om dette her: Bliv frivillig


Vi er selvfølgelig også på de sociae medier, du finder os her: Facebook og Instagram.


Kommende aktiviteter i Sørby Fodbold

  • 1. marts 2021: Forårssæsonen starter
  • 12. juni 2021: Stor Fodbold Fest i Sørbymagle
  • 27. juni 2021: Forårssæsonen slutter
  • 28. juni 2021: Sommerbold starter
  • 1. august 2021: Sommerbold slutte
  • 2. august 2021: Efterårssæsonen starter
  • 21. august 2021: Generalforsamling
  • 24. oktober 2021: Vintersæsonen starter

Grundt Corona-pandemien har det endnu ikke været muligt at planlægge særligt meget, men i takt med at landet bliver åbnet mere op, kommer der også mere klarhed over vores kommende aktiviteter.


Mange sportslige hilsner

Sørby Fodbold